Sælg din bil

... nemt ved kun to trin:

Fortsæt
Du vil modtage dine penge med det samme efter at have underskrevet kontrakten
100% gratis fra første til sidste skridt.
Vi sørger endda for at omregistrere bilen

Sådan fungerer det:*

Gratis bilvurdering
Individualiseret vurdering af rutinerede professionelle
Vi sørger for hurtig betaling og rettidig omregistrering

Sælg din bil hos os

Står du med en bil du gerne vil af med? Du har måske forelsket dig i en ny model, eller faldet over en brugt bil der passer bedre til dine behov. Det kan også være at du er ved at flytte ud af landet eller ind til byen, hvor du i stedet kan bruge offentlig transport. Uanset hvad din grund er, kan du via os komme af med din bil. Gennem vores samarbejdspartner sørger vi for at give dig en fair pris, hvad end der er tale om en nyere model, eller en lidt ældre en af slagsen.

Det kan være fristende at prøve at sælge din bil på egen hånd, for at få så mange penge som muligt, men med bilforhandlere overalt på nettet, er det svært at finde en køber, der ikke på forhånd har sat sig ind i sagerne, og ved hvor meget bilen i virkeligheden er værd. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med en pålidelig og erfaren mellemmand, der kan finde interesserede købere på tværs af et stort netværk.

Du behøver ikke selv at takke ja eller nej til eventuelle købere, eller mødes med dem - den klarer vi for dig. Det eneste du skal gøre er at sælge din bil direkte til os, så skal vi nok sørge for at den får en ny ejer.

Ved at benytte vores service, slipper du også for at bruge tid og penge på tilmelding hos en af de mange bilportaler, en totalvask af bilen og du behøver heller ikke skaffe et godt kamera, der kan tage gode billeder af din bil. Vi ved præcis hvor meget din bil er værd, når du kører forbi en af vores værksteder og vi kigger på den.

Sælg din brugte bil

Vi er ikke ude efter at købe spritnye biler, der dårligt nok har forladt samlebåndet på fabrikken. De fleste af vores kunder ønsker at komme af med lidt mere gennemkørte biler, og det er også her, at du finder vores ekspertise. Gennem vores samarbejdspartner, wirkaufendeinauto.de, har vi købt alt lige fra gamle Ford stationcars og Volvo familiebiler, til nyere og mere kraftfulde sportsvogne. Vi har fingeren på pulsen på tværs af alle mærker og modeller, og vi kan garantere at du får en rimelig pris for din brugte bil. Vi er samtidig et fornuftigt valg, hvis du ønsker at sælge din bil hurtigt.

Hvad er min bil værd?

For at få en pris på din brugte bil skal du blot benytte vores prisberegner, der på ganske kort tid finder ud af, hvor meget din bil er værd på markedet. Herefter får du vist en pris, som vi har lyst til at betale for din bil. Når du har modtaget prisen, kan du kontakte en af vores afdelinger rundt omkring i landet, hvor vi gennemgår din bil for eventuelle mangler eller fejl.

Bilpriser på brugte biler

Prisen på brugte biler går konstant op og ned. Ved at benytte vores prisberegner får du et godt billede af, hvor meget din bil er værd. Husk at medbringe eventuelle certifikater, servicehæfte, reparationsudgifter, registreringsattest 1 og 2, manualer der dækker modifikationer eller installationer, nøgler/fjernbetjeninger.

*Denne service er leveret af Autopink, i samarbejde med daekonline.dk.

Abonner på vores nyhedsbrev

Deltag i vores nyhedsgruppe og få de seneste nyheder og opdateringer fra vores team

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG