Tips og tricks til din bil

En bil er lig med frihed og komfort men fra tid til anden betyder det også arbejde. Den skal vedligeholdes, eller en sprunget pære skal udskiftes. Vi har samlet de vigtigste tips og tricks der har at gøre med biler og tilbyder dig information om motorstop-service, valg af det korrekte barnesæde eller køb af enheder til at skræmme mår væk med. Har du brug for yderligere transport muligheder, men ved ikke hvilket system du skal vælge? Vi kan hjælpe dig med information om tagbokse og tagbøjler.

Hvis bilens batteri eller lys-system svigter, er gode råd værdifulde. Vi informerer dig om de mange muligheder og hvad du bør tage med i dine overvejelser med reparationer. Men selv hvis ikke der er en defekt, er vi stadig bekymrede om vores bil, for eksempel når det kommer til vedligeholdelse. At vaske i hånden, i vaskehaller eller med nano forsegling - hvad hjælper I virkeligheden og hvad koster bare mere end nødvendigt? Lær alt om dette i vores guide "Tips og tricks til din bil".

Her finder du alle de nødvendige tips og tricks til at vedligeholde din bil, og også for at nyde kørsel i fremtiden:

Autobatterie

Den første bil – automobilens historie

Bilen – som vi kender den idag – har allerede en lang rejse bag sig. De forskellige seperate dele ble opfundet over tid, og tilsammen sikrer de at vi kommer sikkert fra A til B. Læs mere om milepæle i bilhistorien her:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG