Levering og betalingsbetingelser

Moms og fragt er inkluderet i alle vores priser (i Danmark).

Levering

Vi gør livet nemt for dig, og vi leverer, hvorhen du ønsker. Vores gennemsnitlige leveringstid inden for Danmark er 5 arbejdsdage. Leveringstiden for komplette hjul er cirka 7 arbejdsdage.

Du kan vælge mellem 3 leveringsalternativer
 1. Få varerne leveret hjem til dig. Vi leverer i dette tilfælde til samme adresse, som også regningen vil blive sendt til.
 2. Du får leveret varerne til en monteringspartner i nærheden. Marker hertil venligst "lever varen til en monteringspartner" i trin 2 i leveringsprocessen, og vælg i trin 3 en monteringspartner i din nærheden. Vi informerer den udsøgte monteringspartner og leverer varerne derhen.
 3. du får varen leveret til en anden adresse. Indgiv hertil venligst leveringsadressen, og - hvis du ikke selv kan modtage varerne - navnet på personen, som er berettiget til at modtage varerne.

Spørgsmål vedrørende vores leveringsservice kan du sende til daekonline@delti.com

Skulle du kun ønske at bestille et dæk, beregner vi et yderligere tillæg på 40 DKK.
Motorcykeldæk leverer vi uden forsendelsesudgifter.

Bemærk venligst pristillæg på 56 DKK per dæk, hvis vi skal levere på en ø.

Ved komplethjul gælder: Priserne er per komplethjul, plus 75 DKK forsendelsudgifter per hjul, inden for Danmark.

Betalingsmåder

 1. Med kreditkort eller kontantkort.
  Vi accepterer Visa, Eurocard/Mastercard. Skriv altid dit kortnummer. Vi debiterer din konto efter levering. Hvis du af sikkerhedsgrunde ikke vil sende dit kortnummer via internettet, send det venligst til os via fax, eller ring.
 2. Via bankoverførsel.
  Overfør beløbet til kontonummeret på fakturaen. Når vi har registreret betalingen, leveres dækkene.
 3. Øjeblikkelig bankoverførsel med Trustly
  Efter bestilling vil du blive omdirigeret til siden Trustly Group AB. Bemærk venligst, at pop-up-blokkere kan forhindre omdirigering. I dette tilfælde, for at fuldføre betalingen, kan du bruge linket som findes i den ordrebekræftelse, du modtager fra os via e-mail.
 4. PayPal
  Brug venligst linket der vises efter din bestilling for at gennemføre betalingen via PayPal. Dette link kan også findes i Ordrebekræftelsen, som du vil modtage på din e-mail fra os. Bemærk, at din ordre kun vil blive afsendt, når PayPal betalingen er afsluttet. Bemærk venligst: når du foretager en betaling via PayPal, vil fakturabeløbet blive konverteret til euro i henhold til den dagskurs.
 5. Med faktura

Hvis du har spørgsmål med hensyn til betaling, er du velkommen til at kontakte os på: daekonline@delti.com

Vores adresse:

www.daekonline.dk
Delticom AG Brühlstr. 11
30161 Hannover // Tyskland
Tel: (+45) 77345733
fax-no: (+45) 89 88 20 41
Email: daekonline@delti.com

Returner venligst ikke varer til ovenstående adresse. Vi kan ikke modtage returvarer på denne adresse. Ved retur, ring venligst til os, eller send os en e-mail på daekonline@delti.com , så henter vi dækkene.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG