Smådæk/ græsslåmaskine

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Stort udvalg og høj kvalitet:

  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdækUdskift dine havetraktor dæk, så du er klar til havearbejdet

Står du og skal bruge havetraktor dæk eller græsslåmaskine dæk, så har vi uden tvivl de dæk, du skal bruge, da vores udvalg af smådæk er utroligt stort. Brug gerne søgefunktionen her på siden, hvor du blot skal vælge dækstørrelsen og dét mærke, du ønsker. Tryk på ”Vis Tilbud”, og så bliver du præsenteret for en imponerende liste af havetraktor dæk og andre smådæk, som du især kan få brug for i haven. Er du på udkig efter andet tilbehør, som for eksempel slanger, reservedele til diverse maskiner mm. eller udstyr til traktor og ATV, er det heller intet problem. Hver pris er inklusiv moms, og har du brug for et godt tip, eller ønsker du svar på spørgsmål omkring havetraktor dæk, har du mulighed for at tage kontakt via e-mail og telefonnummeret her på siden.

Bestil 2 eller flere dæk, og slip for at betale fragt

Inden du går sæsonen for havearbejde i møde hvert år, er det en god idé at gå alt dit haveudstyr igennem, så du ved præcis, hvad du har, og hvad du mangler. Saml gerne det hele i én ordre, da du ved køb af mere end et dæk får gratis levering, og uanset hvor lidt eller hvor meget du bestiller, tager leveringen sjældent mere end en håndfuld hverdage. Her hos daekonline.dk går vi meget op i kundetilfredshed, og derfor har vi indført vores 30 dages tilbagetagelsestilbud – et tilbud, der går langt udover den almindelige 14 dages returret. Så hvis du mod al forventning fortryder dit køb af havetraktor dæk, har du altså mulighed for at kontakte os og benytte dig af tilbagetagelsestilbuddet indenfor 30 dage, fra den dag du modtog varen.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 06.10.2022 07:28